Børnenes univers sønderborg

Lidt om børnenes univers sønderborg

Børnenes univers sønderborg og tanken bag:

Hjemlig hygge elsker jeg, og her tager vi en dag af gangen. Jeg mener at børn har brug for tid og ro til fordybelse, men også brug for at lege "vildt" og danse til høj musik.
Vores dag  foregår på børnenes præmisser. 🙂

Seneste mødetidspunkt er kl. 09.00. Da det er vigtigt for os, at vi kan komme igang med vores aktiviteter senest kl 09.00. Medmindre andet er aftalt! 

Børn har brug for hvile, og søvn. Fra kl 12.00 - 14.00. Er der hviletid i dagplejen. Jeg holder ikke trætte  børn vågne, med henblik på at de ikke må sove, og jeg vækker heller ikke børnene i dette tidsrum.

Frisk luft skal vi have året rundt:
Vi har en dejlig lukket have, med maser af mulighed for leg og udfordring😀

Om vinteren, når det nogen gange er for koldt til at være ude længe af gangen, nyder vi godt af vores store legeværelse, som er indrettet med gynger, køretøjer, hyggekrog, og masser af legetøj.
Her har vi masser af plads til sang og dans, gymnastik, sjove lege, og hvad vi ellers kan finde på. 🙃

Både min mand og jeg er IKKE rygere, og Vores hjem er naturligvis 100% røgfrit !!

Vi holder fødselsdag når jeres barn fylder år, vi hygger og synger fødselsdagssang. Jeg sørger for at der er en lille gave fra børnene til fødselsdagsbarnet🙂

Fødselsdagsbarnet er velkommen til at dele lidt lækkert ud, hvis man ønsker dette🤩

Når vi nærmer os juleferien, holder jeg julehygge med børnene .

Vi hygger, synger julesange, spiser lidt lækkert, og så plejer julemanden at komme forbi 🎅🏻😃

I juletiden laver vi også hemmeligheder - shhhhh  😙 dem får i med hjem inden i går på juleferie, så de kan nå at komme under træet.

Vi holder afslutning når barnet er fyldt 3. år, og er klar til at komme videre i børnehave. Barnet  får en gave, og en lille bog med  lidt billeder,

Ved afslutning vil der være kaffe og te på kanden fra 14.30 - 15.00 ( hvis dagen falder på en fredag vil det være fra 14.15 - 14.45 ) Her er alle forældre selvfølgelig velkommen til at få sig en kop kaffe / te 🙂 (stående kaffe) 

En god forældrekontakt, og et godt samarbejde omkring børnene er vigtig. I kan altid komme til mig, min tavshedspligt vægter jeg højt. 

I er altid velkomne til at kontakte mig på tlf.: 23742882 - eller skrive til mig for en uforpligtende samtale, og besøg i dagplejen. 😀

Vi ses på søndervang ! 🙂

Nyeste kommentarer

06.12 | 10:49

Hej Tina, Jeg har tvilling drenge som gerne skulle passes fra somm...

24.08 | 21:20

De dejligste omgivelser hos Tina 😊

07.12 | 18:55

Dejlig hjemmeside