Børnenes univers sønderborg

Sygdom og vikar

Jeg har vikarer tilknyttet min private pasningsordning i tilfælde af, at jeg skal til læge, tandlæge, eller andet kortvarigt.

skulle jeg blive syg, er dagplejen som udgangspynt lukket. I de snart 10. år jeg har haft dagplejen, har her kun været lukket 1. gang.

Mine vikarer vil besøge os, så de ikke er fremmed for børnene.

I vil derfor aldrig skulle overlade jeres børn til nogen som de ikke kender. 
Mine vikarer er naturligvis godkendt på samme vilkår som jeg er.

Hvis jeres barn er syg, er det som i alle andre dagtilbud sådan at jeg ikke modtager syge børn, og jeres barn skal have haft mindst et feberfrit døgn inden det møder i dagpleje igen❤

Ved øjenbetændelse skal barnet have været i behandling min 2. Døgn hjemme, og øjenbetændelsen skal være væk. Små børn røre ved alt, og hinanden. De smitter hinanden, og vi ender desværre med at køre i ring med øjenbetændelsen, hvis ikke vi får kæden brudt. Der er mange former for øjenbetændelse, og hvis betændelsen ikke er væk efter 2. Døgn, er det ikke det rigtige præparat der dryppes med, og et nyt må påbegyndes.

Ved diarré og opkast skal barnet blive hjemme 2. døgn, og indtil afføring igen er normal, og eller der ikke længere er opkast. 

Husk også at se på barnets almene tilstand, hvis barnet er syg/ sløj, har det brug for ro og konstant ekstra omsorg ❤ Barnet skal kunne følge en normal dag i dagplejen.

Bliver jeres barn syg mens det er her, vil jeg ringe og bede jer om at jeres barn bliver hentet❤

Med hensyn til øvrige smitsomne sygdomme  forholder jeg mig til sundhedsstyrelsens vejledning : http://sygeboern.dk/institution-smitte/sygdomme-daginstitution-dagpleje 

Nyeste kommentarer

06.12 | 10:49

Hej Tina, Jeg har tvilling drenge som gerne skulle passes fra somm...

24.08 | 21:20

De dejligste omgivelser hos Tina 😊

07.12 | 18:55

Dejlig hjemmeside