Lidt om børnenes univers sønderborg

Børnenes univers sønderborg og tanken bag:

Her i vores hjem er det vigtigt at børnene føler sig "hjemme"  mens de er i dagplejen. 🙂
Hjemlig hygge elsker jeg og her tager vi en dag af gangen. Jeg mener at børn har brug for tid og ro til fordybelse, men også brug for at lege "vildt" og danse til høj musik.
Vores dag  foregår på børnenes præmisser. 🙂

At have en god forældrekontakt er vigtigt:
I vil altid kunne komme til mig, hvis i vil snakke eller spørge om noget. (her er ingen spørgsmål dumme!) Jeg har tavshedspligt, og den vægter jeg højt.

Seneste mødetidspunkt er kl. 09.00. Da det er vigtigt for os, at vi kan komme igang med vores aktiviteter senest kl 09.00. Medmindre andet er aftalt!

Frisk luft skal vi have året rundt:
Vi har en dejlig lukket have, med maser af mulighed for leg og udfordring😀

Om vinteren, når det nogen gange er for koldt til at være ude længe af gangen, nyder vi godt af vores store legeværelse, som er indrettet med gynger, køretøjer, hyggekrog, og masser af legetøj.
Her har vi masser af plads til sang og dans, gymnastik, sjove lege, og hvad vi ellers kan finde på. 🙃

Både min mand og jeg er IKKE rygere, og Vores hjem er naturligvis 100% røgfrit !!

Vi holder fødselsdag når jeres barn fylder år, vi hygger, synger fødselsdagssang, og spiser lidt lækkert. Og jeg sørger for at der er en lille gave fra børnene 🙂 til fødselsdagsbarnet. Her er fødselsdagsbarnets forældre selvfølgelig velkomne til at deltage. 🤩

Vi holder Julehygge,  hvor jeg sørger for lidt godt til ganen.🙂Her er alle forældre selvfølgelig velkommen til at deltage. 

I juletiden laver vi også hemmeligheder - shhhhh  😙 dem får i med hjem inden i går på juleferie, så de kan nå at komme under træet.

Vi holder afslutning når barnet stopper, og er klar til at komme videre i børnehave. barnet får en lille bog med billeder, og hvor jeg skriver lidt om barnets tid i min dagpleje. Her er alle forældre selvfølgelig velkommen til at deltage. 🙂

I er altid velkomne til at kontakte mig på tlf.: 23742882 - eller skrive til mig for en uforpligtende samtale, og besøg dagplejen. 😀

Vi ses på søndervang ! 😉

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.12 | 11:49

Hej Tina,
Jeg har tvilling drenge som gerne skulle passes fra sommeren 2020 hvor min barsel slutter. Vil du ringe til mig på 42301806

...
24.08 | 23:20

De dejligste omgivelser hos Tina 😊

...
07.12 | 19:55

Dejlig hjemmeside

...
06.09 | 18:09
Lidt om Dagplejen har modtaget 1
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE