Sygdom og vikar

Jeg har vikarer tilknyttet min private pasningsordning i tilfælde af sygdom, at jeg skal til læge, tandlæge, eller andet kortvarigt.

Mine vikarer vil deltage/besøge os, så de ikke er fremmed for børnene.
I vil derfor aldrig skulle overlade jeres børn til nogen de ikke kender. 
Mine vikarer er naturligvis godkendt på samme vilkår som jeg er.

 

Hvis jeres barn er syg:

Som i alle andre dagtilbud, modtager jeg ikke syge børn, og jeres barn skal have haft et feberfrit døgn inden det møder i dagpleje igen.  

Ved øjenbetændelse skal barnet have været i behandling min 2. Døgn hjemme da små børn røre ved alt, og hinanden. De smitter hinanden hvis de kommer tilbage uden at have fået korrekt behandling.  der er mange former for øjenbetændelse, og hvis betændelsen ikke er væk efter 2. Døgn, er det ikke det rigtige præparat der dryppes  med.

Ved diaree' mindst 1. døgn og indtil afføring igen er normal. Ved opkast mindst 1. døgn og indtil der ikke længere er opkast.

(ved diarré med opkast skal barnet blive hjemme 2. døgn, og indtil afføring igen er normal, og der ikke længere er opkast)

Husk også at se på barnets almene tilstand, hvis barnet er syg/ sløj har det brug for ro og konstant ekstra omsorg. Jeg vil ikke kunne give barnet den ekstra ro og omsorg det har brug for når det er sygt. Barnet skal kunne følge en normal dag i dagplejen.

Bliver jeres barn syg mens det er her, vil jeg ringe og bede jer om at jeres barn bliver hentet.

Med hensyn til øvrige smitsomne sygdomme  forholder jeg mig til sundhedsstyrelsens vejledning : http://sygeboern.dk/institution-smitte/sygdomme-daginstitution-dagpleje 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.12 | 11:49

Hej Tina,
Jeg har tvilling drenge som gerne skulle passes fra sommeren 2020 hvor min barsel slutter. Vil du ringe til mig på 42301806

...
24.08 | 23:20

De dejligste omgivelser hos Tina 😊

...
07.12 | 19:55

Dejlig hjemmeside

...
06.09 | 18:09
Lidt om Dagplejen har modtaget 1
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE